+36 53 386 854

...


Bemutatkozás

Tisztelt érdeklődő! Köszöntjük honlapunkon!

Az 1971-ban családi vállalkozásként indult a Hattat cég. 1996-n már Holdingként mintegy 21 céggel működve folytatta a termelést, értékesítést. 2006- tól jelentősen fejlesztette az alkatrész gyártás üzletágát, melynek köszönhetően már 2007-n több mint 60 000 tonna alapanyagot munkált meg. Mivel a cég motor alkatrész fő darab beszállító, illetve számos más elemet ő állít elő /saját öntödével rendelkezik/, így logikus döntés volt a Hattat Holding Group traktorgyártó részleg létrehozásának is. A minőséget az a tény is igazolja, hogy számos hadiipari terméket gyártanak, aminél mint tudjuk magas követelmény rendszernek kell megfelelni. A kezdeti időszaktól már olyan jelentős partnernek lehettek beszállítói, mint a Ford, ekkor közösen kezdtek bele a Ford traktorok gyártásába. A következő évtizedekben a Hattat olyan világcégek alkatrész-fő beszállítójává vált továbbá , mint a Nissan, a Renault, a Mercedes-Benz, a Caterpillar, a Perkins, a Cummins és a Sisu, illetve napjainkban a Boingnak is.

Az első saját Hattat brand névvel ellátott márkájú traktorok 2007-ben kerültek piacra és a kulcsfontosságú részegységek – erőátvitel, differenciálmű, első és hátsó híd, hidraulikarendszer – mind Cerkezköyiben lévő (északnyugat-törökországi Európai oldalon) üzemükben készültek. Az 50–113 LE-s teljesítménytartományt felölelő erőgépeket nemcsak a hazai, de a külföldi gazdálkodók is hamar megismerhették. A Hattat 2003-ban az Agco csoporttal Valtra termékcsaládban szintén gyártói, technikai együttműködésre lépett és a finn márka törökországi forgalmazójává vált, majd a 2007-ben aláírt második műszaki együttműködési megállapodás eredményeként a Valtra „A” sorozatú erőgépeit Törökországban kezdték gyártani és világszerte értékesíteni. Napjainkban 5 kontinens több mint 80 országában vannak jelen a török traktorok, a gyártóvállalat a globális piac fontos szereplőjének számít.

A Hattat traktorok kizárólagos magyarországi importőre a Lakkos Kft, mely 2013-óta folytatja ezen tevékenységét eredményesen hiszen mintegy 400 db modellt értékesített. A gépek forgalmazása mellett a teljeskörű szervizszolgáltatást, alkatrész ellátást biztosít a cég. Ezen kívül a cég széles termékpalettával rendelkezik a mezőgazdaságban használatos gépek piacán, legyen szó talajművelő, permetező, szárzúzó vagy akár pótkocsiról is. Úgy gondoljuk fontos, hogy a minőség ne csak az ár rovására érvényesüljön, illetve vevőink vissza térjenek hozzánk.

Lakkos Kft.

+36 30 958 58 75

2730 Albertirsa, Szentmártoni út 60.

6400 Kiskunhalas, Átlós utca 25.